Sjabloon

Functie:Wijzigen gebruiker naam: verschil tussen versies

 
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.
+
Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.<ref name="apple">Informatie afkomstig van [https://support.apple.com/en-us/HT201548 Apple]</ref>
  
 
{{#tag:easytree|
 
{{#tag:easytree|
Regel 27: Regel 27:
 
:Klik op OK
 
:Klik op OK
 
Herstart de Mac en login met het gewijzigde account
 
Herstart de Mac en login met het gewijzigde account
 +
Verwijderen temp account
 
:Ga naar <em>System Preferences</em>
 
:Ga naar <em>System Preferences</em>
 
:Klik op Users & Groups
 
:Klik op Users & Groups
Regel 36: Regel 37:
 
:Klik op Delete User
 
:Klik op Delete User
 
}}
 
}}
 +
<references/>

Huidige versie van 15 sep 2021 om 12:31

Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.[1]

  1. Informatie afkomstig van Apple