Sjabloon

Functie:Wijzigen gebruiker naam: verschil tussen versies

 
Regel 37: Regel 37:
 
:Klik op Delete User
 
:Klik op Delete User
 
}}
 
}}
</references/>
+
<references/>

Huidige versie van 15 sep 2021 om 12:31

Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.[1]

  1. Informatie afkomstig van Apple