Sjabloon

Functie:Wijzigen gebruiker naam: verschil tussen versies

Regel 27: Regel 27:
 
:Klik op OK
 
:Klik op OK
 
Herstart de Mac en login met het gewijzigde account
 
Herstart de Mac en login met het gewijzigde account
 +
Verwijderen temp account
 
:Ga naar <em>System Preferences</em>
 
:Ga naar <em>System Preferences</em>
 
:Klik op Users & Groups
 
:Klik op Users & Groups

Versie van 15 sep 2021 12:28

Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.