Sjabloon

Functie:Wijzigen gebruiker naam: verschil tussen versies

Regel 26: Regel 26:
 
:Vul achter Full Name de naam in zoals hiervoor gebruikt(beginnend met hoofdletter) in
 
:Vul achter Full Name de naam in zoals hiervoor gebruikt(beginnend met hoofdletter) in
 
:Klik op OK
 
:Klik op OK
:Hestart de Mac en login met het gewijzigde account
+
Herstart de Mac en login met het gewijzigde account
 +
:Ga naar <em>System Preferences</em>
 +
:Klik op Users & Groups
 +
:Klik op het slotje en vul het wachtwoord in
 +
:Klik op het temp account
 +
:Klik op - links onder
 +
:Selecteer Delete the home folder aan
 +
:Klik op Erase home folder securely
 +
:Klik op Delete User
 
}}
 
}}

Versie van 15 sep 2021 11:27

Als een systeem gekopieerd is heeft het dezelfde gebruiker. Middels deze handleiding wordt de naam etc gewijzigd.